Omfugning

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Derfor skal du vælge os

Års erfaring
+ 0
Udførte opgaver
+ 0
Tilfredshed
0 %

Hvornår er det tid til omfugning af murværk?

Det er vigtigt at vedligeholde sit murværk for at sikre sig, at det holder sig smukt og holdbart i mange år. Derfor kan det være en nødvendighed med en omfugning i bestemte situationer.

Det kan til tider være svært at vurdere, hvornår omfugningen af sit murerværk skal finde sted – dog er det en indikation, hvis du ser tegn på revner i dit murværk eller dit murværk decideret er begyndt at gå i opløsning, er det tid til handling. Ser du f.eks. tegn på, at dit murværk begynder at blive skævt eller ujævnt, må du heller ikke holde dig tilbage, men kontakte din murersvend hurtigst muligt.

Dette gælder også, hvis du oplever eller har oplevet fugtskader i dit hjem eller på dit murværk. Fugt kan trænge ind i murværket gennem sprækker og revner i fugerne og forårsage permanente skader og mug, hvilket kan blive dyrt i længden.

Så oplever du tegn på, at dine fuger trænger til omfugning, så kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud.

Omfugning - Professionalisme når det er bedst

Hos Dahl’s Murer Entreprise lægger vi stor vægt på kvalitet, hvilket giver sig til kende i vores arbejde. Vi ved, hvor vigtigt det er at vedligeholde dit murværk og sikre, at det ser smukt og holdbart ud i mange år fremover. Vi giver den hele armen og sørger altid for at dit murværk bliver udført til punkt og prikke.

Vi har beliggenhed i Næstved, men kører ud til størstedelen af Sjælland. Vores team af erfarne murersvende vil sørge for, at din omfugning udføres professionelt, er af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter pris på en høj service og derfor vil du altid opleve vores murersvende, med et smil på læben og en positiv attitude.

Har du brug for omfugning? Kontakt os i dag!

Leder du efter en kvalitetsbevidst murersvend med mange års erfaring til at tage hånd om dit murværk? Så er du kommet til det rette sted. Vi leverer et stabilt og professionelt arbejde, hver eneste gang. Har du spørgsmål, står vi altid klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os i dag og få en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.