Badeværelse & Flisearbejde

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Derfor skal du vælge os

Års erfaring
+ 0
Udførte opgaver
+ 0
Tilfredshed
0 %

Flisearbejde når det er bedst

Når vi snakker om flisearbejde, er det yderst essentielt at man finder en ekspert på området, da flisearbejde er et håndværk, hvor flere ting nemt kan gå galt. Heldigvis er du landet det rette sted, da Dahl’s Murer Entreprise har mange års erfaring indenfor dette felt. Du kan derfor roligt lægge dine bekymringer væk og dit projekt i vores hænder.

Vi tilbyder flisearbejde til private og erhverv. Da vi er en integreret del af branchen igennem flere år, kan du med sikkerhed og ro i maven regne med at det færdige resultat sidder i skabet.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Dahl’s Murer Entreprise. Vi sidder klar ved telefonen hver dag. Lad os tage en snak?

Flisearbejde til dit badeværelse

Ønsker I et smukt og holdbart gulv eller væg, som samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde, så er fliser det perfekte valg for jer. Der er flere gode grunde til at få lavet et smukt flisegulv- og væg til dit badeværelse. Bl.a. kan i nyde godt af det flotte nye look og samtidig få en højere værdi på jeres hus. Dertil er det let og hurtig at rengøre, samt modstandsdygtig over for bakterier og ingen pletdannelser, og med den rette svend ved roret, bliver slutresultatet fantastisk.

En murersvend med forstand på sit håndværk, kan udføre alverdens typer af flisearbejde. Det indebærer alt fra små reparationer til større installationer. Eksempler på flisearbejde inkluderer bl.a. renovering af badeværelser, montering af fliser på gulve og vægge, samt fliser til køkkenet. Til sidst, men ikke mindst er der udendørs flisearbejde, såsom terrasser og indkørsler.

Ønsker man af få omfuget sit eksisterende flisearbejde på badeværelset, pga. skader over årenes løb, er dette ingen hindring. Dog er det essentielt at du finder en murersvend med ekspertise indenfor området, da det kræver finesse og erfaring at levere et smukt resultat. Men bare rolig, vi er specialister.

Så går du og overvejer at få lavet lækkert flisegulv eller væg på badeværelset enten til dit hjem eller virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage. Dahl’s Murer Entreprise, vi leverer varen, hver gang.

før flisearbejde i brusekabinebrusekabine af murer i næstved
før flisearbejdeflisearbejde

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på vores flisearbejde

Hos Dahl’s Murer Entreprise, er vi et hold bestående af passionerede individer, der alle går op i det vi laver – derfor kan du være sikker på, at vores flisearbejde sidder lige i skabet, hver gang.

Vi har beliggende i Næstved, men dækker størstedelen af Sjælland. Ring hvis du har spørgsmål omkring vores service eller, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du modtager tilbuddet indenfor 24 timer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.